Partytenten

Partytenten

De Partytenten van de Porseleinkast zijn allemaal gemaakt van stevig 550 grams PVC materiaal en uiteraard voorzien van een brandvertragend certificaat.

Uniek aan onze partytenten is dat de zijwanden voorzien zijn van klittenband. Hierdoor zijn de tenten volledig winddicht af te sluiten en zodoende prima warm te krijgen. De tenten van de Porseleinkast zijn daardoor ook in de koude wintermaanden prima te gebruiken.

De doorloophoogte bedraagt 220cm en de zijwanden zijn allemaal los uitneembaar. Hierdoor is het mogelijk om aan iedere willekeurige kant een opening te creeëren.

Wanneer u er voor kiest om de tent zelf op te bouwen, krijgt u van ons een duidelijke gebruikershandleiding. Wij adviseren u om de tent altijd met minimaal 2 personen op te bouwen.

Het zelfstandig op- en afbouwen van tenten kan alleen door particuliere klanten. In geval van verhuur aan collega-verhuurbedrijven worden de tenten alleen opgebouwd door medewerkers van de Porseleinkast.

 • Mooie, schone, witte tenten.

  Onze tenten worden regelmatig schoongemaakt om er zeker van te zijn dat u een schone, witte tent geleverd krijgt.

 • Veel licht door de vele ramen.

  Dankzij de ramen in de zijwanden laat de tent overdag veel licht door.

 • Op- en afbouw service

  Tegen een aantrekkelijk tarief bouwen wij de tent voor u op/af.

 • Ruime keuze in tent formaten

  Wij beschikken over diverse maten tenten, van 3×4 tot 6×12. Daarnaast is het mogelijk om tenten te koppelen, om zo nóg grotere tenten te creëren!

 • Certificaat - brandvertragend materiaal

  Al onze tenten zijn bestaan uit stevig, brandvertragend PVC materiaal.

Wat klant zegt

BEL: 06 551 94 318

Vragen? Bel ons