• OVER ONS

De Porseleinkast

Mijn naam is Maarten van Amsterdam, ik ben trotse vader van 2 jonge kinderen en de trotse eigenaar van de Porseleinkast.

De Porseleinkast is al jaren een party en cateringverhuur bedrijf op maat. Na ruim 2 jaar voor dit bedrijf gewerkt te hebben kwam de vraag om de Porseleinkast over te nemen. Het antwoord was al snel duidelijk.

Wat een kans en wat een uitdaging. Samen met u kunnen wij aan al u wensen voldoen.

We verzorgen voor u een compleet ingerichte tent of een mooi gedekte tafel met servies, bestek en glaswerk.

Het assortiment is groot en divers, en u kunt altijd met ons overleggen om alles perfect te maken.

Bij De Porseleinkast kunt u op 4 manieren huren:

Afhalen:

U kunt de gehuurde artikelen zelf in de ochtend ophalen en de volgende dag om 09:00 uur retourbrengen. Hiervoor gelden de afhaalprijzen welke vermeld staan onder het product. Afwijkende tijden en ophaal- en retourdagen zijn uiteraard bespreekbaar. Indien mogelijk kunt u de artikelen al een dag eerder ophalen en later retourbrengen.

Afhalen kan op  onze afhaalpunt: De Kwakel.

Bezorgen (exclusief op- en afbouw):

Voor het bezorgen van de gehuurde artikelen berekenen wij de transportkosten. Welke u kunt navragen aan ons. Deze kosten komen bovenop de huurprijs.

Bezorgen (inclusief op- en afbouw):

Wilt u dat de gehuurde artikelen naast het bezorgen ook worden op- en afgebouwd, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Wij berekenen dan de transportkosten welke u kunt navragen aan ons. Deze kosten komen bovenop de huurprijs en op- en afbouwkosten.

Verzorgd:

De Porseleinkast kan ook al uw zorgen uit handen nemen door uw evenement te begeleiden. De attracties, tenten, meubilair en/of catering wordt dan volledig door De Porseleinkast opgebouwd, begeleidt en afgebouwd.

De kosten hiervan bestaan uit de huurprijs zoals vermeld op onze website, de transportkosten (slechts 1 maal retour mits alles in 1 auto past) en arbeidskosten.  Wij maken voor u een offerte op maat.

  • Wij denken met u mee!

  • Een compleet verzorgd diner, feest of partij.

  • Groot en divers assortiment

  • Bezorgen, op- en afbouw

  • Eindschoonmaak nemen wij voor ons rekening

BEL: 06 551 94 318

Vragen? Bel ons